Billig spänning eller dyr trygghet?

Ska jag våga leva farligt och inte beställa någon hemresebiljett än, från Danmark nästa gång jag är där? Vill åka ner till NGI:s sommarfest i maj. Har dåligt med pengar. En biljett till Lund är redan fixad för 95 kr. Då är jag ju nära Danmark. Om jag får åka bil hem med någon, så är allt lugnt. Om jag inte får skjuts, vad är då alternativet?
Att köpa en ombokningsbar tågbiljett för 900? Nej, då blir festen för dyr. Flyget blir ungefär lika dyrt med transporter till och från flygplatserna.
Ska jag våga ha is i magen och leva med ovisshet och spänning och bjuda på en sj-biljett på internetauktion på tradera? Jag tror faktiskt jag är road av det. Eller rättare sagt av sporten att se om jag kan hitta biljetter, så billiga som möjligt. Och kommer jag inte hem, så får jag väl stanna i Danmark då. Det är väl inte hela världen. Bara kisse har någon att vara hos, så ordnar det sig säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.