På tal om tal.

Inte är jag rojalist, så inte har jag uppmärksammat min danska dronning Margrethes födelsedagsfest på Fredensborg slot. Jag går min gestaltutbildning några kvarter därifrån. Drottningen strålade och fick fina tal till sig och så talade hon också fint tillbaka.
Jag ska tala på ett möte på onsdag. Undrar om det blir fint då? Jag får spänning i tillvaron i alla fall, på det sättet. Jag vet ungefär vad jag ska tala om. Om att tala. Hur är en annan femma. Jag är fri att välja infallsvinklar som jag själv vill. Och jag gör det på mitt sätt och det räcker för mig. Jag talar som jag vill. Härligt med en sån frihet!
Idag har jag varit fri från arbetet med, och ändå åkt till min dotter för att arbeta lite. Jag ska måla listerna där. Jag får det. Härligt att få vara till hjälp för min dotter och umgås på ett annat sätt. Att arbeta tillsammans är härligt.
Och nu är det lördagskväll. Jag är trött som jag brukar vara. Kommer jag orka laga mat? Troligen inte. Jag satsar på att städa istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.