Drömt.

Vaknar ofta hela natten och sen tidigt. Drömmer en verklighetsliknande mardröm, vaknar och inser till slut att det inte har hänt, det var bara en dröm. Skööööönt! Jag har inte mördat sju med gift i te. Jag behöver inte dölja sanningen om det på min utbildning. Jag behöver inte dölja en lögn med en ny lögn. Eller?
Drömmar är spännande, när de avslöjar något om mig själv som jag inte redan visste, eller som jag inte vill kännas vid. Här är något som jag vill se närmare på i alla fall. I magen har jag en obehaglig känsla kvar. Vad döljer sig i drömmens förtäckta handling? Något viktigt är det med den. Vad?

Jag surfar runt och gör danska språktester jag blivit tipsad om av Sören och orddelen av Högskoleprovet, som gick igår. Jag vet att jag har en god språkkänsla, fick 39 av 40 rätt. Men jag visste inte vad indolens betydde. Nu vet jag. Frågan är om jag kommer minnas det aktivt? Antagligen inte. Hm, vad var det nu igen? Jo, håglös. Så där som jag kan vara rätt ofta. Heter det då indolent?

2 svar på ”Drömt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.