Lugn, bara lugn.

Kisse väcker mig på morgonen. Han är söt och snäll och hungrig. När jag inte kliver upp går han ner och sover en stund till. Eller sätter sig i fönstret och tittar på vad som händer ute.
Och jag vaknar sakta. Surfar runt lite och läser nyheterna. Har fått tips från Sören i en kommentar på den danska bloggen Ta livet let om en dansk språk- och grammatiksida. Gör ett grammatiktest där, får 12 av 15 rätt. Känner mig riktigt duktig. Tittar på facebook. Tittar på mejlen. Tittar på hemsidan, ska jag skriva idag eller inte. Ja, något. Eller inte.
Jag reser hem i dag. Får se när jag går upp. Nu kommer kisse tillbaka. Han ger inte upp. Han krafsar på mig. Kanske går jag upp den här gången då.

5 svar på ”Lugn, bara lugn.

  1. Hej og tak Sören, for din hjaelp til mig at bli bedre til det danske sprog. At stave er SÅ svaert for en svensker. Nogen gang er det som på svensk og en anden gang er det på en helt anden måde. Helt uden orden. Jeg må gaette! 7 rigtige svar på den förste opgaven.
    Igen tak!

  2. Ja, sådan kan en kat vaere.
    Nu har du leveret flere links til mig og jeg kender dig ikke. Hvem er du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.