En ny sång – på diktsidan!

Nu finns ”Vaggvisa” som jag gjorde färdig i går, inlagd på diktsidan som en dikt. Det är fint tycker jag, att varje kväll säga godnatt till varandra. Varje natt är som ett avsked inför en resa in i drömmarnas land. Jag tycker om att få höra och säga god natt. Det är skönt att få höra att någon vill mig väl så. Men jag säger inte lika gärna god morgon. En dag kanske jag lär mig att tycka om det. Inte som en fras bara, utan verkligen se och bli sedd med kärleksord då. Å, vad jag skulle vilja ha det så! Undrar när mina sånger blir arrangerade och insjungna då? Inte idag i alla fall och inte i morgon heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.