Var är min energi?

Jag bara undrar, var är min energi? Den kommer och går. Helt utan mönster för mina ögon i alla fall. Jag ligger i sängen och tänker att jag ska upp, jag ska duscha, gå ut och köpa en bok, dricka te, leta brädor, göra det bra för mig helt enkelt. Men så händer inget. Jag skriver listor med saker att göra, roliga saker och annat tristare. Inte ens det får mig att agera. Jag bara ligger kvar i sängen och skriver, reder ut ett och annat i mitt huvud, funderar på drömmar och tänker på tja… att dagarna ska gå till exempel. Igår var jag i och för sig rätt så aktiv. Jag skrev klar en vaggvisa som jag hade börjat på förra året. Nu var tiden mogen att få den klar och så gjorde jag en melodi med, som var svår för mig att lära. Tur att jag har den på band. Hm… tänk om jag lägger in den på diktsidan idag? Ja, då har jag gjort något. Och så ska jag bjuda in en vän på middag till i morgon kväll. Kan han inte komma, så får det vara. Kanske lika bra det då. Vad vet jag om min energi i morgon? Slet ikke noe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.