Sömnig.

Så är det vardag igen, om än lov. Jag går upp före tuppen idag och åker till Sollefteå, till verkstaden. De felsöker ac:n och beställer delar till den och nya bromsblock framtill. Ska tillbaka dit på fredag och då ska delarna finnas. Hoppas sen att det hjälper. Annars vet jag inte.
Sömnen sitter fortfarande i ögonen. Och huvudvärken ligger på lur med för fjärde dagen i rad. Behöver sova mer. Kan sova middag kanske?
Det är nollgradigt, disigt, mulet, slaskigt ute. Bra ursäkt för att vara inne och mysa då. Tända ljus, läsa, elda i kaminen, baka något? Göra snälla saker. Jag behöver snällhet och värme omkring mig, när det är kallt och slaskigt ute och jag känner mig kall och slaskig själv.

2 svar på ”Sömnig.

  1. Jahaa, du stannar där hela veckan! Jag trodde du bara stannade över påskhelgen…

    Ha det skönt!
    Skriv och mejla dina funderingar när du saknar kommunikation..

  2. Du är en riktig raring! Tack för ditt erbjudande, jag blir glad för det! Jag funderar hela tiden.
    Jo, jag är här så ofta jag bara orkar köra hit och så länge jag bara kan. Hela påsklovet med andra ord. Nu har jag varit ute och gått ner till affären och handlat mjölk. Mjölk är viktigt för mig att ha hemma och dessutom gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.