Fortsätta med dagen.

Jag har varit vaken i tre timmar. Skriver, tänker, känner, läser mejl och facebookar. Morgonen är lite kall inne och jag huttrar under täcket. Jag kunde ju skruva upp elementen mer, men jag kommer inte på det när jag går upp för att göra något. Då har jag annat i fokus.
Nu börjar jag känna mig hungrig. Jag hör fläktelementet i badrummet surra. Jag fryser om tårna. Magen kurrar. Hör sus i vänster öra. Ska jag duscha eller bara klä på mig? Ska jag stanna hemma hela dagen eller åka in till stan och handla något? Ska jag sätta på musik eller ha det tyst omkring mig? Se på tv eller diska?
Ja, sådana beslut ställer jag mot varandra. Vad vill jag? Vad är viktigast att göra först? Vad tar mest plats? Det första beslutet är att ta mig upp ur sängen och hålla mig därifrån. Annars kommer jag inte vidare alls med något. Och det skulle väl inte göra något heller. Här lever jag utan krav helst. En kravlös morgon. Skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.