Sen kväll.

Jag fick ingen hjälp med att lägga in en liten video på dagens skidåkning. Jag får prova igen i morgon och se om jag har tålamod eller får hjälp att förstå wordpress länkning. Jag är inte teknisk lagd. Jag behöver få en mall till hur jag ska göra först. Och sen öva.
Ikväll kokade jag chokladpudding. För några år sedan, tappade jag bort det bästa receptet jag hade. Det här från ett lingon liknar det gamla receptet bäst. I morgon kan jag smaska på puddingen. Den här gången tog jag lite apelsinjos i den och minskade på mängden maizena.
Vart tog dagen vägen? Vart tog kärleken vägen? Vad kommer hända i morgon? Svaren är: Har ingen aning. Borta! Ja, den som det visste! Jo, jag kommer äta chokladpuddingen då. Det vet jag redan nu. Och så kommer min server uppgradera systemen. Blir det fel på hemsidan är det därför.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.