Loppisrunda!

Jag börjar bli sommarlat… Inga inlägg här i dagboken förrän idag, lördag. Vi har varit på en loppisrunda och jag hittade en syltkruka modell A, storlek 0, så den är liten. Jag letar och letar ute efter Blått band men det är svårt som bara den att hitta en endaste liten del. Är det fler än jag som köper porslinet, va?
Igår var vi i Örnsköldsvik, men två antik/loppisställen var stängda. Det får bli en annan gång.
Jag målar panel i trappan, vackert ljusblått som går i grått. Leif såg den första rosen på den vilda rosbuske jag flyttade in i trädgården förra sommaren. Den doftar parfym. Den är ingen nyponros i alla fall. Kanske en äppelros? Är det någon som vet, så mejla mig! Den är blekare än nyponrosen, skär, mindre, ljusgröna blad, finstämd på något sätt och små taggar mest i gammal ved. Jag har en hög med tvätt att stryka. Kanske kan jag stå ute på trappan och göra det. Nu är det sol, bäst att passa på att vara ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.