En viktig fråga?

Jag går upp i vikt varje sommar. Nu har det hänt igen. De första två lediga veckorna gick bra, hade till och med gått ner när jag kom till vägning hos viktväktarna. Men nu, nu har ett helt kilo lagt sig på magen. Jag undrar så vad det kan bero på? Kan det vara kexchokladen jag äter ibland? Eller mer mat? En burk cider? Det kommer liksom smygande på. Plötsligt finns kilona bara där. Jag äter kanske lite mer och i alla fall längre frukost. Kan det vara själva måltiderna som har blivit längre?
Det kan inte vara bullarna jag åt de sista dagarna, för då hade kilot redan lagt sig tillrätta.
Å, vad det är gott med nybakta kanelbullar med kall mjölk till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.