Lurad eller bara vad?

Jag är samlare av ett gefleporslin som heter Blått band. Så bjöd jag på Tradera när en ovanlig sockerask bjöds ut. ”I ypperligt skick utan nagg eller krackeleringar” hade säljaren som hade sålt många saker med positivt betyg skrivit. Många hade bjudit på den innan. Priset var verkligen högt. Men jag ville ha den och vann. Och så när jag packar upp den är locket lite krackelerat, men ok i stort. Fatet ok. Men själva skålen helt krackelerad och dessutom brun i porslinet, som en del delar är. Jag blir så ARG! Jag vill ju lita på folk. Ibland har jag frågat särskilt om det är krackelerat ändå. Alla vet inte hur man ser det, misstänker jag. Men en felfri klocka går inte fel. Och porslin i ypperligt skick är inte krackelerat. Hoppas nu jag får tillbaka pengar då. En gång har jag blivit blåst av en försäljare som inte sålde delen som var på bild, utan en annan med nagg. Sånt är rent av fräckt! Ska jag bli blåst igen? Hoppas det ordnar upp sig. Och det verkar så. Skönt! 

2 svar på ”Lurad eller bara vad?

  1. Ja det gör det. Den här säljaren var direkt villig att ge mig pengar tillbaka och jag har skickat tillbaka skålen med. Jag lär mig att fråga, innan jag lägger bud, hur varan ser ut mer exakt. Orden ”ypperligt”, är inte att lita på. Kära Anna, jag hoppas att du har det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.