Att vara med i en sifo-undersökning…

Sifo sökte mig flera gånger på telefonen. Jag gick med på att svara på frågor. Frågorna rörde bl a reklam om olika saker. De var lätta att svara på för jag har ingen reklam hem i brevlådan, läser sällan en dagstidning numera, och jag tittar inte på reklam på radio/tv, utan byter kanal, stänger av ljudet och gör annat. Alltså är jag rätt så ovetande om ölreklam, vitvaror, video/tv, affärskedjor och jag kan bara tre mobilmärken så där i luften. Och jag skulle fortsätta att köpa det märket jag har. Och apropå luften, några flygbolag kände jag till med, fast jag inte flyger ofta, trots att jag inte har sett reklam för några bolag. Kommer nu reklammarknadskrafterna att ändras för att jag inte blir nådd av all reklam? Vilken mardröm det vore! Tänk om de nu skulle inrikta sig på att till varje pris nå de som avskyr reklam, på mer subtila sätt än lappar i lådan och tvreklam? Hm… tja, så blir det nog ändå, oavsett vad jag svarade. Hoppas inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.