Sjuk och glad.

Jag är sjuk. Hostar grymt hårt både dagar och nätter. Har ont i en axelmuskel efter fallet i backen. Har ont i knäna. De nästan viker sig under mig. Jag liksom knäar. Det betyder att jag behöver vila och en ordentlig uppbyggelseperiod. Jag har ju varit sjuk hela jullovet med. Har inte haft tid att bygga upp kroppen igen förrän det var dags att börja jobba och åka till Danmark, till och med två gånger i januari. Det är inte så svårt att se att det blivit lite mycket arbete den sista tiden. Att vara hemma är inget alternativ. Och när får jag vila? Nu i helgen! Och sen till sportlovet. Bara tre veckor dit. Härligt!
Och igår blev jag helt klar med första året på min gestaltskola. Hurra, hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.