Böcker.

Jag har köpt ännu fler böcker till mina gestaltstudier. Jag behöver en ny bokhylla nu bara, där jag kan ha allt samlat. Jag har en blandning av många års läsning av gestaltlitteratur, psykologiböcker, drömböcker, astronomiböcker, andliga böcker, poesiböcker och sånt som stimulerar huvud och själsliv.
Jag behöver få en överblick, allt samlat, sedan ge mig in i läsningen mer strukturerat än hittills. Jag har ett mål. Och en väg att gå. Kommer jag fram? Det vet jag inte. Just nu känns det som om jag vet mindre och mindre om allt.

Jag fick ett vandringsmejl idag där det står:
With money you can buy books, but not knowledge.
och
With money you can buy a bed, but not sleep.
Och så vidare…
Jag kan förresten lägga in en länk med det här. Då kan hur många som helst läsa det. Den kommer snart… kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.