att sova bättre… snart…

Jag har sovit uselt i två nätter nu av andra anledningar än de vanliga. Jag har bara en 80 cm bred säng sedan ett par dagar tillbaka och det är så himla smalt så jag nästan ramlar ur. Kuddarna och böckerna måste ligga på golvet, och datorn, datorn trängs med mig i sängen så länge jag är hyfsat vaken, sen får den åka ner på golvet med och det är alldeles för långt bort… Jag varken ser eller hör något på den då.
Har jag råd att köpa en ny säng? Nej. Jag bara måste göra det ändå. Får jag hjälp med att köra hem en säng? Ja det får jag, å så skönt! Står jag ut till måndag kväll? Absolut! Ny bredare säng på måndag! Jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.