Tre…

Det är torsdag. Jag vaknar tidigt. Jag har drömt. Vad betyder drömmen? Vad med tre? Vad med träd? Vad med kärlek? Det är frågan. Jag funderar lite. Hittar inga svar. Ibland finns inga. Jag läser lite. Jag funderar lite. Vad ska göras? Måla taket idag? Det vore vettigt. Jag vill jobba. Jag vill vidare. Ska bort med. Någon timme bara. Sedan hem igen. Behöver göra något! Glömma bort tiden! Låta dagen gå. Dagen går ändå! På något sätt. Timme efter timme. Dag efter dag. Vad vill jag? Vem bryr sig? Meningen med livet? Jag vill tro. Jag vill hoppas. Jag vill älska. Jag suckar djupt. Göra klart hemma! Prioritet nummer ett! Jag börjar där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.