Kors i taket!

Jag hade en tanke förra veckan att jag kanske skulle gå och simma lite. Jag är ju gammal tävlingssimmare, så någon längtan till vatten finns ju. Nu var det dock flera år sedan jag gick till ett badhus… Jag undersökte när simhallen var öppen och vad det skulle kosta och igår packade jag ihop min badväska. Det behövde inte betyda att jag skulle simma, intalade jag mig själv. Bara att jag skulle vara beredd, utifall att lusten skulle finnas kvar tills idag. Och efter en lugn morgon med många tankar och skrivna blad i blocket, så gick jag faktiskt till badhuset! Jag! Ha! Jag har simmat 500 meter, för att inte ta ut mig så här första gången. Det tog 18 minuter. Se där, jag tävlar med mig själv. Det tog 14-15 minuter i mitt gamla liv. Så lite bastu på det och nu är jag helt slut. Musklerna är ömma och vill inte mer nu. Men skönt, riktigt skönt… Jag kunde! Alldeles själv!

2 svar på ”Kors i taket!

  1. Åååhhh, vad sugen jag blev på att åka och simma!!! Ska se om jag kan få tummarna loss och göra det efter jobbet på fredag. Skulle vara så skönt och avkopplande. Och så älskar jag den där mattheten som helt sprider sig i kroppen på mig efteråt. När varje del av min kropp verkar väga femton kilo och vara helt kraftlös… 🙂

  2. Ja, jag kan bara rekommendera det! Jag längtar redan till nästa gång. Då får det bli 1000 meter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.