Nästa ryck!

Leffe tapetserade en bit till i hallen igår, så idag är det dags att börja tömma mitt skräp- och förrådsrum intill. Suck! Å, så mycket det är att ta ut… och det mesta ska bort därifrån, så att jag kan börja måla tak, fönster, element och lister. Ååååå, så trött jag är redan… Hör, vad jag klagar! Jag har burit ut ekbokhyllan därifrån och alla sakerna i den och fyllt den igen i hallen. Den ska stå där ”temporärt”. Undrar hur länge det kan bli då… Länge antagligen… Och så blir resten av lägenheten fylld av alla lådor och påsar och annat skrot, byggmaterial, kakel, färger, sängram, vinylskivor, dörr… Ingen feng shui längre då här… Ja, det är väl bara att stå ut, för att komma vidare. Jag får väl se bilden inom mig hur fint det kommer att bli sen då, ett pysselrum, för att sy, pyssla, hålla på med foton och renovera möbler i. Sen. Alltid detta sen… Sen blir allt bra. Sen får jag mitt bästa jobb. Sen möter jag min kung och älskling. Sen lever vi lyckliga i alla våra dar… nej visst ja, nu drömmer jag igen… Fortsätt jobba nu! Handling är drömmars fiende med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.