Äntligen helg.

Den här helgen är en tid för vila och återhämtning, en andningspaus från världen utanför. Jag behöver dock handla. Annars är det hemsysslor jag behöver göra. De vanliga. Och sen börja packa till nästa danmarksresa. Det dröjer två veckor till nästa hellediga helg.
Kisse kommer och gossar och gillar att jag är hemma. Det är ett ömsesidigt utbyte vi har. Mysigt, gott, lent och varmt. Han utstrålar trygghet med sitt spinnande och snarkande. Och så vill han bli klappad och ompysslad. Det blir han.
Jag har inga tider att passa. Behöver bara ta hand om mig och kisse nu. Kanske bada? Mysa i tv-soffan? Ringa syrran? Läsa! Ja, och städa och tvätta. Ja ja ja… Kravlöst varande? Nej inte helt, men allt i min egen takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.