Söker svar på frågor.

1. Bakluckan på bilen håller sig inte uppe längre utan manuell hjälp. Jag trodde först att det var snön och isen på taket som låg i vägen och tryckte ner den. Uppenbarligen inte. Är det tryckluft som gör att den stannar kvar uppe? Vad kostar sånt att laga månntro? Suck!
2. Jag vill spela över ett kassettband till digital form. Jag har en sladd, jag har en dator med ett gratisprogram för att föra över ljudet, men jag kan inte ställa in inspelningsknapparna rätt. Hjälp, jag behöver hjälp!
3. Varför tjuter kallvattenskranen i badrummet? Jag bara undrar. Är det kylan som ställer till det eller annat? Vem vet?
4. Jag tittar på Stjärnorna på slottet och ler. Ingen av dem verkar ha svårt att uppträda och de verkar inte oroliga alls för det. De har alla en scennärvaro. Jag önskar jag också kunde vara sån. Hur gör jag för att komma dit? Går det att lära sig?
5. Tommy Körberg sa att han känner sig som mest hel när han sjunger. Kanske är det så för fler. Kanske för mig med? Hur kommer det sig att jag i stort sett har slutat att sjunga? Kommer jag kunna återfinna den lusten igen någonsin? Hur då?
6. Är det bara jag som har frågor? Det tror jag inte. Vilka frågor har du som du vill ha reda på mer om? Hur gör du för att söka svar på dina frågor?

De här sakerna vill jag verkligen få veta mer om. Vill du hjälpa mig, så är du välkommen att svara. Tack på förhand.

Fråga 2 har fått svar. Tack Mike! Nu kan jag spela över kassettbanden till datorn. Fint! Bandet med Mumintrollen blir först ut.

2 svar på ”Söker svar på frågor.

  1. Ja det var verkligen osis! Jag behöver svar, helst på fråga 1 om bilen. Till en annan gång då… men dina tips om ljud och redigeringar och allt, kommer jag att spara för kommande behov. Tack för det! Jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.