ARG!

Badrummet är rent igen. Och jag är arg. Ilskan ger mig energi. Jag är frustrerad med.
Tänk att jag ska ha det så svårt att ge ut mina känslor, till och med ensam hemma. Att vara arg är så förbjudet i min värld. Och ändå är jag det. Jag har gjort en egen gråtmix, som inte är särskilt effektiv i längden. Eller jag tystnar och drar mig tillbaka. Passiv aggression är en av de värsta tillbakahållna känslorna jag vet. Den skadar mest tror jag. Både mot andra och mot mig själv. Bättre att få vreden ur sig, ut ur systemet, ut ur organismen. Göra den synlig, precis som alla andra känslor.
Just nu är jag arg på så mycket. Jag vet på vad och på vilka. Ungefär på allt och alla. Vreden är både en kraft och en bromskloss. Just nu är jag arg. ARG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.