Ramlade.

Jag är fortfarande arg. Det sitter i hela mig. Dessutom ramlade jag i backen idag, när jag var rastvakt.
– Åk på ett annat ställe, ni kan krocka med trappan där, ropade jag till barnen som inte hörde mig.
Jag gick närmare och ropade igen. De gick till en backe bredvid. Och jag, jag gick tillbaka en annan väg, rätt över den isglatta backen tillbaka och PLADASK, föll och gled ner på isen. AJ! Nu har jag ont i vänster arm och lite i ryggen. Om det inte blir ett blåmärke av det, blir jag förvånad. Och handleden stelnar och värker mer och mer nu. Har svårt att röra armen. Inte bra alls.
Annars var det skönt att vara ute i kylan och snön. Det är fint att se barnen leka och åka kana. I ett par sekunder fick jag lust att åka jag med, ordentligt, på en pulka då. Sen gick lusten över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.