Värk.

Jag har ont i kroppen efter fallet i backen i går. Som tur är har jag inte brutit något ben. Det har jag kollat, min bror sa till mig att ringa närakuten i går och jag gick dit i morse. Jag kunde spela gitarr i dag i skolan, men inte vässa en penna. Jag vågar i alla fall prova vad jag kan och inte. Ska jag klara att ta mig till tåget i morgon och dra väskan i snön? Det vet jag inte än. Och ryggsäck på vänster axel är ingen höjdare. Men jag är envis och med den envisheten tar jag mig säkert fram i morgon med. Frågan är om tågen och båten kommer fram om det blir snöstorm? Hoppas det. Annars blir det en lång natt på någon station.
Ikväll packar jag klart. Har massor att göra. Jag är inte särskilt snabb och effektiv. Jag är långsam och vilande. Och jag fick en bild i huvudet nyss: Jag står i ett hörn och kommer inte därifrån. Sånt är mitt liv just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.