Till Danmark.

Idag jobbar jag halva dagen och sen åker jag hem och hämtar trunken och tar pendeln in till stan. Jag ska till Danmark på kurs. Vi ska ha teori och sedan familjekonstellationer tillsammans med en annan grupp. Det blir säkert bra.
Danmark, Danmark. Danmark. Min djupaste längtan.

Och jag tycker det är spännande att inte veta när och hur jag kommer fram, vilka vägar kommer jag fram på. Både de inre vägarna, till mitt innersta och de yttre, som nu resan till Danmark, är spännande. Och ibland är det snöstorm och kallt på dem båda.

Men säg vad är det för vits med tyst kupé på X2000 om många svarar i mobilen och säger: DU JAG KAN INTE PRATA, JAG SITTER I TYST KUPà‰!
Ha ha ha jag bara undrar, inte alls irriterad som jag brukar vara, konstigt nog.

Nu ska jag sova. I Danmark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.