Läsning.

Det är återigen dags att sova, tuppluren framför tvn räknar jag inte. Jag somnar alltid till när Antikrundan visas. Däremot aldrig när jag ser Hos terapeuten på Axess tv. Vad kan det bero på…
Jag har varit på biblioteket och lånat Daniel Stern Spädbarnets interpersonella värld, en tegelstensbok. Säg till om du har den på svenska och vill sälja den till mig.
Jag läser och läser, i ”rätt” böcker, men ganska planlöst, lite här och lite där. Undrar var det jag läser tar vägen? Fastnar det? Blir jag påverkad? Minns jag något sen? Förändrar jag mig på sikt utifrån teorier? Jag vet inte riktigt. En del SKA jag kunna teoretiskt. Och en del kan jag redan. Och så förena det i praktiskt arbete. DET är en konst. När ett plus ett blir mer än två. Sån matematik vill jag ha.
Läsa lite nu. Sedan sova. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.