Trött, avsnitt tusen.

Jag är så himla trött. Så fort jag kommer hem från jobbet är jag helt slut. Är det vårtröttheten som jag drabbats av mitt i vintern? Är jag inte riktigt frisk än? Spelar ingen roll vad det beror på. Tröttheten trycker ner mig i sängen, in i sömnen, obevekligt. Och sen vaknar jag flera gånger varje natt och är så törstig. Måste dricka vatten. Har svårt att andas och svälja. Som om jag är helt uttorkad. Kanske är jag ute på en ökenvandring?
Ja ja, en dag kommer jag väl fram till något. Och tills dess, helt ok med:
Trötthet, Tystnad, Tomhet, Törst, i Stillheten.

2 svar på ”Trött, avsnitt tusen.

  1. Idag vaknade jag till först runt fyratiden på eftermiddagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.