Att sälja.

Jag är inte alls drivande med att gå ut och sälja min bok, sedan jag var på bokmässan och blev överväldigad. Men idag, när jag fick en beställning från Akademibokhandeln, så blev jag direkt energifylld och fokuserad. Nu gäller det att få ordning på fakturablanketten. Jag behöver hjälp av mina ekonomiskt kunniga hjälpare till det. Räkna rätt. Skicka iväg paket och ha en följesedel med.
En sak är att se på andras blanketter. En annan sak är att göra sina egna och se att allt stämmer och ser bra ut.
Jag vill att min bok ska bli en kioskvältare i genren diktsamlingar, sälja och ta slut. Det är min dröm. Jag behöver få den recenserad av tidningar och få tillräckligt bra recentioner. Inget händer av sig själv har jag märkt. Det är bara att ta tag i det hela igen och jobba på och låta Lyckans Stjärna stråla igen, i mig och över mig.

Lyckans stjärna finns på himlen
det är den som strålar glatt.
Minner mig om livets gåva
en stjärnklar, sorgfri, härlig natt.

Lyckans stjärna finns på himlen
det är den som lyser bäst.
När som helst när jag vill se den
syns den tydligt i sydväst.

Lyckans stjärna finns på himlen
det är den som strålar klart.
Kanske kan du också se den
när allt är mest underbart.

Och Lyckans stjärna finns inom mig
som ett ljus som alla har.
Jag vill se mitt hjärta lysa
i mitt liv, i alla dar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.