Trött och nöjd.

Jag är så trött så jag somnade nästan direkt jag lade mig framför tvn. Sen vaknar jag av att jag hör mig själv andas så konstigt. Jag låter.
Dansen i morse gick så himla bra och det är en fröjd att arbeta med så fina elever och arbetskamrater. Alla är med på allt jag hittar på. Och min inspiration till sånger, prat, gester, allt bara finns där. Då är jag extra lycklig. Jag hör hemma och har, tar, får plats att vara.
När jag kommer hem gör jag i ordning mitt eget julgransplundringsgodis att smaska på framför tvn. Somnar sen. Alla julsaker står kvar när jag vaknar. Vem ska ta bort allt? Jag? Idag? Va? Redan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.