Inget särskilt….

Jag får baske mig inte särskilt mycket gjort… undrar varför…. nej, jag vet! Jag vet. Och det jag har som ska göras springer inte sin väg. Kläderna ligger kvar i köket, bredvid står symaskinen, och så ligger det en hög som ska strykas. Ingen skurborste har jag, så då behöver jag inte skura golvet där. Idag var en innedag. Min syster kom och det är roligt att prata med henne. Och så bara måste jag sätta upp en hängare för handduken vid duschen… många gånger har jag duschat eller badat och sen upptäckt att handduken hänger ute i hallen…. jag lär mig inte att ta in den först, många blöta fotsteg har jag tagit ut från badrummet… Jag har lagat paj idag. Bra med ordentlig mat. Jag känner mig så nyttig då. I morgon fyller Annika Lantz 38 år och hon pratar i P3 mellan 11-13. Jag vet något om vad som ska hända…. jag har minsann fått lite information så här i smyg… Jag ska lyssna då! Det ska jag!
Och Annika Lantz…. Grattis på födelsedagen! Och nu kan det avslöjas, syrran var där med Södra Bergens Balalajkor och spelade… Kul! Annika och orkestern är visst jämnåriga….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.