Ont i halsen-söndag.

Vaknar med så ont i halsen så jag har svårt att svälja. Igår var snuvan värst. Bäst att gå upp och ta mig en kopp varm mjölk med honung i. Sen kan jag ligga och läsa och skriva i sängen. Bra att inte behöva gå upp och passa tider. Varför gå upp om jag inte behöver? Om jag vill kan jag gå upp och se på Axess tv, nya avsnitt av Hos terapeuten. Kl. 9.40. Det är inte som gestaltterapi, men spännande ändå. Och vill jag inte gå upp, så slipper jag. Jag spelar in serien.
Snön hänger tung på tallarna utanför. Det snöar lite. Skönt att vara inne och kunna titta ut. Fortfarande kallt i tre rum. I morgon får jag säga till om det, när kontoret är öppet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.