Arbetslördag!

Hade trots allt inte tid att vila idag. Mycket att fixa. Micke hjälper mig att komma igång. Men varför åka till Farsta Centrum med bil lördagen före jul? Det är dumt, det ska jag inte göra om. Har köpt ett till element till huset i norr. Behöver få igång värmen snabbare där. Och håller på att ordna med födelsedagspresenten till min dotter. Den blir inte klar. Så är det med det. Varje gång jag kommit hem från affären saknas det något nytt. Jag ORKAR inte åka iväg en endaste gång till idag.
Men papper och kartonger är kastade, konservburkar och kompost likaså. Har bakat. Har skrivit brev och skickat. Har lite lust att dricka lite gin. Men varför bryta en snart tre månader lång alkoholfri period? Känns inte värt det. Inte än. Kanske till julafton. En snaps till sillen vill jag kanske ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.