Frestelsen!

Jag har bakat igen. Ja ha. Detta svåra för mig som viktväktare. Inte att baka i sig, utan att avstå att äta upp allting själv. Jag tänker att jag bara ska smaka. I alla fall en bit eller två. Jag har inga gränser för sånt här och därför har jag en viss övervikt. Bäst är om jag inte bakar alls. Då är festelsen inte här ens. Men jag ville ju bjuda mina söndagsgäster på något. Sån är min ursäkt till att baka. Egentligen var jag bara godissugen. Och hade inget annat hemma. Och så tänkte jag att om jag river ett äpple ner i smeten så blir den nyttigare… Och kanske blev den det. Men framförallt godare. Och jag åt upp halva sockerkakan direkt. Suck! Morgonvikt: 68,5 kg.

3 svar på ”Frestelsen!

  1. Tjena Dana! Åt du verkligen halva sockerkakan? Tyckte att vi delade den ganska lika, god var den som bara den. Amanda vann andra matchen också nu på em. Ha de så hörs vi / Frank.

  2. Jo, det är sant, det var bara halva kvar. Och den åt jag mer än en tredjedel av. Nu är den slut!!! Ska aldrig baka mer! Grattis Amanda, till segrarna!

  3. Sockerkaka – gott. Då missade man nåt när man inte hann in och smaka. Själv bakade jag matbröd som också var för gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.