Att ordna med sina papper…

Högarna ligger här och var. Ordentligt samlade. En i köket. En i sovrummet. Många i mitt arbetsrum. I posten kommer nu varje dag olika deklarationsbesked och de ska också samlas på ett ställe. Och sen då…
Vad ska sparas? Eller slängas direkt? Vad behöver åtgärdas? Suck! Det tar liksom aldrig slut det här. Högarna krymper och växer om vartannat. Det är lite som Hydras huvud. Börjar jag sortera högarna, så blir de fler. Struntar jag i dem blir de också fler och högre.
Nu kan jag snart behöva använda mitt skrivbord. Det börjar bli dags att få rent där, så att jag kan sitta och arbeta där med annat. Ta bort grammofonen. Skicka iväg det som ska åtgärdas.
Min katt struntar i högarna. Han bara lägger sig ovanpå om högen är tillräckligt liten, tar stöd för huvudet där om högen är högre, eller lägger sig runtom dem och tar ingen mer notis om dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.