Lucia.

beskrivning Lussemorgon framför lucian på tv. Mycket vackert och i irländska toner, är det så eller är det bara i min fantasi? Den irländska trumman bodhran, finns med och harpa. Massor av ungdomar där som sjunger och spelar helt vidunderligt fint. Säkert en upplevelse för livet att vara med om.
För precis ett år sedan var jag i Danmark på kurs. Likaså för fyra år sedan, med luciafirande i svenska sjömanskyrkan i Skagen. Mycket hände då. Mycket är annorlunda nu. Att leva i det förflutna med alla minnen, är ingen lösning. Att leva med framtidshopp inte heller. Att leva här och nu, är det enda som ger mig ro i längden.
Idag Lucia med mörker och ljus och önskan om en fin dag för alla.

”Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där.”

2 svar på ”Lucia.

  1. Vilken lysande Lucia!
    faktiskt den enda jag sett idag! Jättefint kort Dana!

  2. Tack sys! Och fint halsband till en lucia. Astrid hjälpte mig med ljusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.