Förmiddagsförberedelser.

Idag får jag besök. Jag har sett till att alla handtag och lås är fastskruvade till skåpen i köket och hallen till idag, men garderoberna i hallen får jag bara inte till låsena på. De ska vridas upp och vill inte fungera. Jag får hitta en annan lösning dit. Jag har städat så det ser bra ut. Diskat.
I två dagar har jag fallit djupt, i bristande pointsräkning, det är nu dags att komma på spåret igen. Jag ska laga en viktväktarrätt som är både enkel, närande och god.
Jag har lite ärenden att göra med. Jag som inte gillar att gå ut i kylan… Brrr! En bok ska köpas till Astrid och jag ska köpa mer frukt, i dyra fruktaffären, där en enda apelsin kan kosta 7,50. Både jag och kassörskan blev förvånade över det. Men hade jag köpt en chokladkaka för 20 spänn hade ingen av oss blivit förvånad över priset. Trots att de skulle kunna ätas upp lika snabbt.
Och ett hekto godis för 4,50 är billigt, eller hur! Tomater för 30 kr kilot är dyrt! Det är någonting med logiken som inte stämmer där… Nå, det blir varken smågodis eller choklad handlat. Och jag ska se till att inget tjockgodis finns hemma, inga jordnötsringar, ingen brylépudding, ingen gräddglass, och hålla mig undan från martinin. Men min logik är fel, att äta upp allt så det inte finns hemma. Suck! Det är en orsak till min övervikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.