Nyfiken? Inte särskilt.

Jag har kommit på att jag inte är särskilt nyfiken av mig. Jag har ett motstånd mot att prova nya saker. Jag väntar tills rätt stund infinner sig. Och det kan dröja flera månader ibland eller år till och med. Sedan blir jag fast eller inte. Då har jag svårt att släppa istället.
Nu har jag bäddat i nya sängen. Jag har krupit ner under täcket. Jag skriver på datorn. Viktigt att vi harmonierar här, min dator och jag.
Nu dröjde det bara tre dagar innan jag tog mig hit. Kanske blir jag mer nyfiken nu när jag är mer uppmärksam på hur jag är. Är det en bra lässäng? Sudokusäng? Sovsäng? Får se i morgon. Godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.