Bättre.

Tack och lov att jag att jag får kunnig hjälp med tvisten. Jag skulle inte orka hålla på min rätt annars. Och tacksam är jag för att ha fått bytt till vinterdäck idag, med alla minusgrader och frost i morse. Jag skulle inte ha vågat köra till jobbet annars. Och bildörren gick upp med hjälp av nyckeln. Jag slapp krypa in från fel håll. Och tandläkaren och sköterskan är så jätterara med mig. Och jag använder mig av min förmåga att deflektera där. Bra att ha!
Och vad mer? Nå, det räcker väl.
I morgon kommer min son hem några dagar. Hurra! Kisse är så fin och mår bra. Det tackar jag också för. Han är ett troget sällskap.
Bäst att städa lite. Vädra i sovrummet. Inte har jag invigt sängen än. Den luktar starkt fortfarande. Kanske i morgon då?

2 svar på ”Bättre.

  1. Ja nu ska vi inte överdriva… ha ha ha… och jag är riktigt glad för din kommentar och i morgon kommer Mike och just nu inviger jag nya sängen tillsammans med datorn. Får se om jag sover bra här.
    Hur var det på jobbet förresten idag? Trött?
    Vi ses på lördag. Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.