Läser och läser.

Jag har hur mycket som helst att läsa. Det är nya pedagogiska böcker och broschyrer om musik, lek och tal. Mycket spännande och mååååånga sidor. Dessutom läser jag gestaltlitteraturen som jag läst förr om åren, men nu på ett nytt sätt. Jag tycker jag förstår mer och kan integrera teorin på ett annat sätt än förut inuti mig. Frågan är om jag kan komma ihåg så mycket på en gång om allt. Bäst att jag tränar nya datorprogrammet jag med, jag är numera coach till Robomemo, ett datorprogram som tränar arbetsminnet hos skolbarn. Kanske på mig med? Jag testar på mig själv, samtidigt som jag ska arbeta med min första elev. Är det så att programmet fungerar för att hjälpa barnen, så är det självklart att det ska ingå som en del av vad skolan kan erbjuda. Frågan är om jag står ut med själva arbetssättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.