Dans- och festkväll.

Vi sover gott tidvis, både jag och katten. Han sover mer och mer genom hela natten. Jag sover bättre, när han inte är uppe varje natt.
I går kväll var det dock jag som var uppe ända till halv fyra på morgonen. Jag var på en helrolig överraskningsfödelsedagsfest på lördagskvällen. Efter lite trevande prat med i stort sett nya människor, god mat och roliga tal, började orkestern på sju personer spela och sjunga. Dansen satte igång och jag dansade i stort sett hela tiden, tills de slutade. Några danser var tillsammans i pardans med män. Mest tillsammans med kvinnor i fri dans. Så befriande roligt jag hade det. Det är faktiskt något av det mest roliga jag vet, att dansa till så bra musik, tillsammans med andra.
Idag är jag mest trött. Trött som katten. Och det var det värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.