Mitt inre liv.

Jag vaknar tidigt, innan klockan ringer. Innan jag äter frukost har det gått över en timme. Jag är inte hungrig. Jag fryser. Jag vill inte gå upp. Jag känner mig sjuk både i kroppen och i själen. Lång dag väntar. Först jobba. Sen till terapin.
Att gå en gestaltutbildning är att arbeta med sin egen personliga utveckling. Jag håller på att lära känna mig själv på ett djupare plan. Och det är inte alltid så himla kul. Det är som ett pussel jag lägger och jag hittar hela tiden nya bitar. De passar inte alltid ihop med de jag redan har. Mönstret på min bild förändras ibland. Nya bilder, smärtsamma att se, träder fram och blir synliga. Och ändå är det jag, samma gamla jag, på bilden. Just nu är jag så här i alla fall.
I morgon kommer de och ska lufta elementen igen. Undrar om det hjälper den här gången då? Eller är huset som en spegling av mig? Huset behöver renoveras och byta stammar.
Nej, det blir inget jobb idag. Kroppen säger sjuk. Huvudet vill inte lyssna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.