På minuten!

I kväll ska jag åka till Stockholm och vara med på en inspelning av ett av mina favoritprogram på radion: ”På minuten”. Det ska bli jättekul att få se panelen och Ingvar Storm på riktigt. Jag spelade alltid in programmen förut och lyssnade när jag skulle sova. Jag somnade inom en minut, alltid! Nu har jag kommit ur den vanan. Jag somnar i tystnad. Och så lyssnar jag på på programmen på internet istället när jag jobbar med något i lägenheten, i ett mer aktivt lyssnande då.

4 svar på ”På minuten!

  1. Jag är så avis på dig Dana. Jag älskar på minuten! Jag är totalt värdelös på att lyssna på radio men jag lyssnar alltid på detta över nätet sen.
    Kommer ihåg de gamla programmen till och med som Järrel, Krook och dom var med i.

    Helt klart mitt favoritprogram detta på radio!
    Jag hoppas det var kul att sitta med i publiken, jag hade gjort allt för att få se det ”live” någon gång

  2. Kul att höra från dig! Visst kan du vara med i publiken – om du kommer till Stockholm… Gå till sr.se till På minuten, där kan du anmäla dig som publik. Det var jätteroligt att vara där! Jag ska dit igen, absolut! Vi kan göra sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.