Mångsidigheten är god.

beskrivning Jag är så ovan vid hyfsat bra väder. Solen värmer mellan molnen och luften är tillräckligt varm, så att det känns som sommar. Jag äter frukost ute. Sen vill jag bara vara ute. Jag går ut och gräver upp sly. En granne kommer och tar bort en stor rot med motorsåg. Det ligger i hans intresse med att jag röjer upp där. Bra att få hjälp. Sedan plockar jag blåbär, som växer på min tomt.

Det är vad jag gillar med mina trädgårdar, den jag har och den jag haft. De är så mångsidiga. Precis som jag själv är.
För länge sedan var det en som kallade mig mångsidig. Jag förstod det inte då. Nu gör jag det. Vad viktigt det var för mig att få det ordet. Jag var då så ovan vid att höra bra saker om mig. Här kom ett ord som inte var missbrukat och som kändes spännande. Nu är jag stolt över min mångsidighet. Det är verkligen en del av mig. Och så finns såklart motsatsen också i mig som är, ja vad då? Ensidig? Jag? Hm… Något att fundera på… Enkelspårig är jag i alla fall med,
absolut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.