Mer.

beskrivning

Idag har jag verkligen jobbat på med både boken och ute i trädgården. Boken har fått andra marginaler, det är verkligen inte lätt att hitta rätt. Jag tror det kommer se bäst ut så här.
I trädgården har jag fått ca 12 kvadratmeter mer gräsmatta. Stenar som ligger där på rad, har jag tagit fram mer och rivit bort nässlor och annat ogräs. Skönt att arbeta med kroppen mer. Och att göra sånt som inte är viktigt. Det är som en meditation för mig.
Sen glömmer jag att äta. Och äter fel. Jag önskar att någon kom och hälsade på mig och tog hand om mig lite. Jag behöver också omvårdnad, inte bara huset. Och sällskap. Kisse är inte så bra på att svara alltid. Han är bra på att jaga dock. I morse åt han upp en fågel. Urk! Jag fick städa bort resterna. Och plocka bort fjädrar som fastnat i pälsen. Och han får sova i min säng. Dubbelurk.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.