Kväll.

Efter en mycket seg morgon, kom grannarna på kaffe. Jag hade bakat en syndigt god rulltårta med vallmofrön i, från ett recept i Året Runt. Den kommer jag göra igen. Mums! Sen bar jag all okluven ved till garaget. Kvar i källaren är nu ved som inte behöver klyvas, bara sågas. Det är en skön sommarsysselsättning, bara det blir bättre väder. Annars får jag väl stå där nere i vinter och såga. Plats har jag. Men jag har bestämt att veden ska ut ur huset. Bara färdigsågad ved ska få finnas där. Det blev en kvällsgin idag. Hm. Ja ja…
Och jag tror jag tar en till med. Och lägger in en kaka sconesdeg från igår i ugnen. Att baka här ger mig en känsla av stor tillfredsställelse. Vad gör det om tårarna rinner och jag är ledsen? Hellre gråta än att vara avstängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.