Office 2008. Borta. Sen tillbaka.

Utan att ana oråd, uppdaterade jag Office-programmet för mac igår kväll. Sedan blev jag utestängd från att använda det. Jag hade tur som kunde få produktnycklarna skickade på mejlen hemifrån. Men det gick ändå inte att få igång programmen. Det var en hel massa jag skulle göra och ta bort och fixa, som inte lyckades.
I natt hade jag mardrömmar. Jag körde på en massa okända, sandiga och snöiga vägar. Och en liten flicka från skolan var utestängd från de andras gemenskap, jag höll henne sällskap. Mycket talande dröm ser jag nu.
I morse ringde jag till Microsoft support och fick hjälp. Skööööönt! Nu kan jag göra andra saker. Tills fler oförutsedda saker händer. Hela tiden kommer det upp något nytt. Var är lugnet? Var är ron? Var är sommaren? Var är värmen? Var är vännerna? Var är kärleken? Borta. Sen tillbaka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.