Mitt i natten.

Jag är hemma i norr nu och det är ljust ute fastän det är mitt i natten. Det är både skymning och gryning på samma gång liksom. Huset är lite kallt. Gräset är klippt hyfsat bra av grannens pojke. Skönt att slippa börja om från början.
Resan upp gick bra, med ”umleitung” två gånger, långa sträckor på okända vägar, pga asfaltering. Rörmokaren har inte jobbat alls här. Får höra i morgon varför inget hänt.
Kisse är nöjd att vara här. Nu ligger han uppe på soffkanten och håller mig sällskap. På tv är det Mordkommissionens första del av trettio. Danskan flyter runt i mig. Jag är yr av trötthet. Orkar inte göra något mer nu. Ska jag se klart på tv? Borsta tänderna och gå och lägga mig nyduschad och i nybäddad säng är mer lockande.
Idag är första semesterdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.