Min bror.

Jag har en lillebror som bor i Australien. Han flyttade dit för länge, länge sedan. Vi har sällan haft kontakt. Vi har aldrig umgåtts som vuxna någon längre period, bara setts några timmar, några gånger de senaste 24 åren. Ändå finns det en känsla av samhörighet. Han och jag har en sak gemensam: vi har båda en lillebror och en storasyster till.
Det finns särskilt en sak jag beundrar hos honom och det är att han har levt sina drömmar. Nyligen har han blivit a fire fighter, brandsoldat, som 45-åring. Visst är det tufft! Han spelar fortfarande ishockey, som ett sätt att hålla sig i form.
Igår var vi ute och firade hans födelsedag, alla fyra syskonen, en överlycklig mamma, min yngsta brors fru och min brors bästa kompis. Vi åkte på s/s Blidösund och lyssnade på ”Fläsket brinner”. Det var en annorlunda dag.
I morgon åker min australiensiske bror hem igen. Det blir vardag igen i Sverige. Tack för att du kom förbi och knackade på min dörr! Det uppskattade jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.