Vägs ände.

Det är en härlig och skön känsla att nå fram till ett delmål. Äntligen kan jag ta mig en dusch i mitt nästan färdiga badrum som jag håller på att kakla. Nu är det bara delen bakom handfatet kvar och något lite till. En baggis! Nåja, det gamla kaklet ska bort där bakom med. Och det kommer att gå det med. Allt är inte perfekt, men det är tillräckligt bra för mig. Jag har ju gjort det själv! Nu ska jag beställa badkaret!
De här sista dagarna har jag förstått att jag i hjärtat har flyttat in i min nya bostad. Det känns bara bra. Jag behöver inte fundera på var jag ska sova, jag sover hemma, i min lägenhet såklart! Även om det återstår många praktiska saker i huset, så är det bara att utföra det och för varje sak som görs, är det en avslutning, trådar som fästs i väven och sedan kan klippas av. Vägs ände. Jag är där nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.