Lite av varje…

Jag jobbar hårt och har inte tagit mig tid alls till att skriva och läsa de sista dagarna. Jag var i Gävle igår och fick titta på lådor med Gefleporslin som en kvinna där hade fått med huset så att säga. Vilken skatt! Vad roligt för henne att upptäcka porslinets värld så. Jag fick köpa hennes delar av Blått band, tre delar varav två som jag inte tidigare hade. Det var alltså som en skatt för mig med.
Jag kom hem till lägenheten och satte genast igång med att göra klart så att jag i morgon kan duscha i nya badrummet. Så har jag en idé att måla runt en dörr och så var färgen inte här. Snopet! Det betyder väl att jag ska ta det lugnt och gå och lägga mig, jag sov bara tre timmar i natt i huset. Jag var på fel ställe då. Nu är jag hemma, i min lägenhet. Hoppas jag kan sova här nu då. Och inte drömmer mardrömmar om Världarnas krig, som jag såg i kväll bl a med min gamla familj, syskon och mamma. Gonatt!
Jo förresten, precis som jag undrade vad Carola i Allsången skulle slänga i väg år, då tog hon blommorna ur planteringen och kastade iväg. Hon överraskar verkligen. Förra året en stövel, i år blommor med jord! Ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.